Садовий щомісяця віддає десятину для УКУ (відео)

Родина міського голови Львова Андрія Садового щомісяця жертвує 10 відсотків своєї зарплати – десятину – на Український католицький університет. Про це сьогодні, 3 вересня, повідомив президент УКУ, владика Борис (Ґудзяк) під час урочистостей з нагоди відкриття нового корпусу університету та освячення наріжного каменя під будівництво університетського храму святої Софії.

Також владика виокремив ще дві родини жертводавців - Гаврилових та Іонових, зокрема, зазначивши, що Іонови дають "не тільки матеріальну підтримку, а й найкращі пампушки у "Вероніці" (Леся та Андрій Іонови - власники кондитерської "Вероніка" - ред.). Цим родинам президент вручив подячні грамоти.

Водночас владика подякував олігарху Дмитрові Фірташу за його підтримку для УКУ: "Мало-хто думав, що пан Дмитро Фірташ стане провідним жертводавцем нашого університету. Я надіюся, що наше спілкування з паном Фірташом буде не лише темою фінансів, а й темою духовного майбутнього кожного з нас і нашого народу".

Особливу подяку Ґудзяк склав анонімним жертводавцям, "які повірили у цей університет у 1993 році і супроводжують його княжою підтримкою. Ми їх не можемо згадувати, публічно дякувати. Але ми за них молимося. Їхня підтримка – неймовірна і життєдайна".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: