Біля Франкового університету можуть з'явитись лавки-книги

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

На площі біля Львівського національного університету імені Івана Франка хочуть встановити нові лавки, які б мали форму книжок. Про це сьогодні повідомила, 4 вересня, начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко.

За її словами, знайшлися спонсори, що висловили бажання встановити лавки і навіть запропонували дизайн - лавки у формі книг з суцільного каменю. "Але оскільки вони б не були придатні для наших кліматичних умов, тому буде оголошено конкурс серед студентів на макет, - каже Онищенко. - А результати конкурсу стануть відомі не раніше, ніж через півроку".

Як поінформувала Онищенко, також благодійники хочуть проспонсорувати встановлення лавок на площі Митній. "Загалом території, яку окреслюють вулиці Винниченка, Стефаника, Франка та пл. Торгова, потрібні щонайменше 400 лавок", - повідомила Онищенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: