Депутатам Львівської міськради подали розрахунки нового тарифу на тепло

Новий тариф на теплопостачання у Львові може бути на 38% вищим, ніж існуючим. Про це свідчить розрахунок, який провело ЛМКП "Львівтеплоенерго".  Розрахунки було подано депутатам міськради на ознайомлення. Про це повідомив сьогодні, 4 вересня, на брифінгу мер Львова Андрій Садовий, - інформує кореспондент "Дивись. Інфо".

"Якщо депутати їх погодять, їх можна подавати у Нацкомісію на затвердження, але я вваждаю це абсурдом - піднімати ціни, коли ми маємо середньозбалансований тариф по Україні, який дає можливість нормально входити в опалювальний сезон.

За словами мера, напрацьовані МКП "Львівтеплоенерго" матеріали були передані у комісію інженерного господарства, транспорту і зв’язку. Відтак, Садовий планує впродовж наступного тижня зібрати голів комісій і профільних керівників міста, щоб знайти "варіант вирішення даного казусу". "Я буду пробувати переконати депутатів міськради повернутися до розгляду цього питання на сесії і не створювати проблеми перед початком нового опалювального сезону", - сказав міський голова.

Нагадаємо,  18 липня сесія Львівської міськради подолала вето мера на ухвалу "Про скасування рішень виконавчого комітету від 20.10.2006 №1189, від 08.06.2007 №365, від 02.09.2008 №930". Йдеться про скасування двоставкового тарифу на теплопостачання і перехід на одноставковий. Тепловики провели розрахунок нового одноставкового тарифу для подання на затвердження в НКРП. Відповідно до проведених розрахунків, плата за теплопостачання має зрости більше, як на 40%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: