Садовий не проти пивного фестивалю, бо той вчить культурі пиття (відео)

Мер Львова Андрій Садовий не проти проведення у Львові фестивалів, які привчають до культурного споживання алкоголю. Про це він сказав сьогодні, 4 вересня, на брифінгу.

Коментуючи проведення у Львові музично-гастрономічного фестивалю "Львівська забава", який викликав обурення частини громадськості, Садовий наголосив, що треба дати організаторам шанс, адже вони привчають до культури споживання алкогольних напоїв. "Боротися треба з тими, хто ліцензію (на продаж алкоголю, - ред.) видає, а ви боретеся з наслідками. Це не вирішує проблему", - сказав мер.

Нагадаємо, 10-15 вересня у Львові вперше відбудеться музично-гастрономічний фестиваль "Львівська забава". Мета фестивалю - відродити традиції святкування українського весілля та запровадити культуру споживання хмільного напою.

Водночас завтра, 5 вересня, противники фестивалю запрошують "всі патріотичні сили Львова" на протест проти злочинного свавілля, що призводить до незворотної зміни генофонду нації (процесу інтенсивного виродження українського народу)". Акція триватиме віл 14.00 до 16.00 під стінами Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: