Екс-перша леді Польщі привезе до Львова автобіографію українською

img_3090

Дружина 6-го президента Польщі Леха Валенси Данута Валенса на 20 Форумі видавців у Львові презентуватиме український переклад автобіографічної книжки "Мрії і таємниці", - повідомляє прес-служба Форуму.

"Він ніколи не дарував мені квітів... Він ніколи не гуляв з дітьми... Він ніколи зі мною нічого не обговорював... Він проміняв родину на політику... Я завжди була сама...", - ці рядки з нещодавно надрукованих у Польщі сенсаційних спогадів Данути Валенси викликали шквал емоцій у суспільстві. Дехто вважає, що дружина не повинна таке писати про чоловіка, до того ж відомого. Але Данута Валенса - іншої думки. Народивши вісьмох дітей, вважаючи, що найголовніше у житті – це родина, вона не перетворилася на заклопотану домогосподарку, завжди мала свою точку зору й ніколи не була лише тінню свого знаменитого чоловіка. Тепер вона описує, наскільки важко їй було жити з борцем і політиком, який через свої обов'язки повністю віддалився від сім'ї.

Українською мовою книга друкується вперше. Презентуватимуть "Мрії і таємниці" 13 вересня від 15.00 до 16.30 у конференц-залі Палацу мистецтв.

Заходи на 20 Форумі видавців у Львові за участі Данути Валенси:

13 вересня

15.00–16.30 - презентація книжки "Мрії і таємниці". Модератор Ірина Магдиш. Конференц-зала Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) Організатори: Польський Інститут у Києві, Інститут книжки (Краків), видавництво "Фоліо" (Харків).

16.30–17.15 - автограф-сесія Данути Валенси. Стенд №244 у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: