Сьогодні студенти з Японії відвідають гімназію ім. В.Симоненка

Сьогодні львівські школярі, які вивчають японську мову в НВК ім. В.Симоненка, зможуть поспілкуватись з носіями мови. У школу завітають 30 студентів з Японії. Про це розповіла директор НВК ім. В.Симоненка Ярослава Скоропад. Гості прибудуть у навчальний заклад о 10.00 год.

«Ми спільно з колегами з Японії реалізовуємо проект в рамках викладання японської мови у нашій гімназії нашими вчителями. Сьогодні студенти з університету Йокогама приїжджають в нашу школу. Загалом приїде 30 осіб. Наші учні, які вивчають японську мову, підготували для них концерт, різні презентації. Для дітей важливо поспілкуватись з носіями мови, відчути середовище мови. Тому студенти також зможуть ознайомитись з проектами, які підготував кожен клас саме японською мовою», - розповіла Ярослава Скоропад, директор Львівської гімназії ім. В. Симоненка.

Нагадаємо, Львівська гімназія ім. В.Симоненка увійшла цього року до рейтингу найкращих шкіл України. Рейтинг проводило видання «Фокус». Відтак, Львів став другим після Києва за кількістю освітніх закладів, що увійшли у першу п’ятдесятку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: