Сьогодні у Львові частково змінять рух транспорту

У Львові 6 вересня буде продовжено рух громадського транспорту та працюватимуть шатл-баси – у зв’язку з міжнародним кваліфікаційним матчем на Кубок світу ФІФА 2014 у Бразилії між національними збірними командами України та Сан-Марино, що відбудеться на стадіоні “Арена Львів”, повідомляє прес-служба ЛМР.

Мешканців і гостей міста просять користуватись громадським транспортом, обмежити заїзд приватними автомобілями, аби не створювати заторів на дорогах, що ведуть до стадіону та у центр міста, – повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Для забезпечення доїзду вболівальників на матч буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30. Запровадять експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ “Кінг Крос” та вул. Вернадського, які курсуватимуть від 18.00. Також заплановане часткове обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які ведуть до стадіону з північної сторони.

Передбачається, що громадським транспортом скористаються 10,5 тис. осіб, ще 9 тис. доїжджатимуть на стадіон власним автотранспортом. Щоб перевезти всіх фанатів, збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць – кількість автобусів.

До матчу вболівальників перевозитимуть штатними маршрутами 12 тролейбусів та 14 автобусів. Додатково будуть працювати 12 експрес-автобусів, які курсуватимуть від пл. Петрушевича. Аби вчасно вивезти вболівальників зі стадіону після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20 одиниць, кількість автобусів та тролейбусів на штатних маршрутах буде такою ж.

Довідка.

Схема руху громадського транспорту до матчу:

• шатл-баси: пл. Петрушевича – вул Вернадського;

• тролейбус: пл. Петрушевича – Автовокзал;

• автобуси: через пл. Петрушевича – Кінг Крос Леополіс.

Схема руху громадського транспорту після матчу:

• шатл-баси: вул Вернадського та вул Сокільницька – вул Наукова – Податкова – пл. Петрушевича;

• тролейбус: Автовокзал – пл. Петрушевича;

• автобуси: Кінг Крос Леополіс – через пл. Петрушевича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: