Валерій П’ятак провів нараду щодо вирішення проблемних питань часопису "Дзвін"

5 вересня у Львівській обласній раді під головуванням заступника голови Львівської обласної ради Валерія П’ятака відбулася нарада щодо вирішення проблемних питань часопису „Дзвін”. На нараді були присутні представники творчого колективу часопису, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, громадський діяч Михайло Косів, представники профільних управлінь та департаментів Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Як наголосив під час наради Валерій П’ятак, позиція Львівської обласної ради – зберегти та відродити часопис «Дзвін». На нараді обговорювалися оперативні питання, які виникли в діяльності видання і які Львівська обласна рада намагається врегулювати.

За підсумками наради було прийнято рішення, що Львівська обласна рада вишукає можливість надати фінансову підтримку журналу до кінця цього року. Робоча група напрацює юридичний та фінансовий план функціонування часопису. На наступних нарадах обговорять питання про виведення часопису на новий рівень. Також заплановано, що на ХХ Форумі видавців у Львові відбудуться консультації із письменниками України щодо майбутнього „Дзвону”.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада виступила співзасновником друкованого засобу масової інформації журналу "Дзвін" разом із Національною спілкою письменників України. У 2013 році Львівська обласна рада виділила 150 тисяч гривень на фінансову підтримку діяльності  видання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: