З 9 вересня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає заповнення мереж

У рамках підготовки до опалювального сезону, наступного тижня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства та внутрібудинкових систем опалення.

Відповідно до складеного плану-графіку, заповнення мереж водою відбуватиметься з 9 до 23 вересня. Заповнюватимуть теплові мережі, які знаходяться на балансі підприємства та внутрібудинкові системи опалення споживачів «Львівтеплоенерго». Це житловий фонд та бюджетні установи (освіта, медицина). Щодо внутрібудинкових систем, то заповнюватимуть лише ті будинки, які вже мають підписані акти готовності будинку до зими. За словами тепловиків, на сьогодні акти готовності мають 80% від загальної кількості усіх споживачів.

«На початок опалювального сезону усі мережі мають бути заповнені водою. Лише мережі «Львівтеплоенерго» потребують заповнення в розмірі 40 тис. м3 води. Заповнення внутрібудинкових систем потребує приблизно 20 тис м3 води. Зрозуміло, що заповнити такий об’єм одночасно досить складно. Тому проводимо заповнення поетапно, відповідно до складеного графіку заповнення. Це дозволить розвантажити процес заповнення, та, зважаючи на те, що маємо ще трохи часу до початку опалювального сезону, вразі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: