Зекономлені кошти від виборів до Львівської облради отримає СБУ

На Львівщині є проблеми із фінансуванням Програми антитерористичних заходів у Львівській області «Суспільна стабільність та антитерористичні заходи у Львівській області на 2013 рік».

Про це під час засідання президії Львівської обласної ради повідомив депутат Львівської обласної ради, начальник Державної пенітенціарної служби у Львівській області Михайло Дзюдзь.

За його словами, «потрібно прийняти технічне рішення, бо зараз є проблеми із фінансуванням від департаменту економіки Львівської ОДА».

Голова Львівської облради Петро Колодій погодився із депутатом: «Справді, є певні зміни у законодавстві, тому це треба проголосувати».

Які саме є проблеми у фінансуванні – залишилось невідомим.

Нагадаємо, як йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА від 22 липня, оприлюдненому на сайті, на виконання Програми антитерористичних заходів у Львівській області «Суспільна стабільність та антитерористичні заходи у Львівській області на 2013 рік» за рахунок економії коштів з проведення проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради з обласного бюджету Львівщини мало бути виділено 610 тис. грн

Департаменту фінансів ЛОДА доручено внести відповідні зміни до показників обласного бюджету на 2013 рік. Розпорядником коштів з реалізації заходів програми є управління Служби безпеки України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: