Глобальна освітня мережа GLEN підтримала проект парку «Знесіння»

Глобальна освітня мережа GLEN підтримала запит від Львівського регіонального ландшафтного парку «Знесіння». Цей запит виявився єдиним з України, який був підтриманий GLEN на 2013 рік із загальної кількості 58 задоволених запитів з 22-х різних країн, до яких скерували волонтерів з 10-ти організацій від держав-учасниць ЄС. Відтак, у серпні 2013 року до парку «Знесіння» на тримісячний термін прибув волонтер з Німеччини Петер Дітман (Peter Dittmann).

«У вересні 2012 року від дирекції Парку «Знесіння» було оформлено і подано запит через Глобальну освітню мережу (GLEN – Global Education Network) на прибуття до Львова волонтера з метою підсилення роботи над популяризацією зелених зон міста і оптимізації зв’язків парку на міжнародному рівні.

План спільної з персоналом парку роботи орієнтований на тему «Демонстрування значення зелених зон у м. Львові» і буде реалізовуватися з використанням  Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» як модельного об’єкту, з охопленням питань:

-           оптимізація зв’язків парку як установи природно-заповідного фонду України;

-           розвиток міжнародного партнерства і співпраці;

-           організація популяризаційної акції в парку;

-           підсумкові матеріали.

Важливо зазначити, що Петер Дітман і персонал парку однаково зацікавлені у поширенні інформації про досягнення і позитивні тенденції у парку та Львові, що повинно стати вкладом у формування позитивного іміджу України.

Це завдання ми спільно зобов’язуємось виконати якнайкраще, а тому не відмовимося від підтримки та участі співвітчизників, зокрема, львів’ян», - повідомив заступник директора парку «Знесіння» з наукової роботи Олесь Завадович.

 

Детальнішу інформацію можна дізнатись за телефонами: парк «Знесіння»: тел. 291 75 27, 297 53 56, ел.пошта: [email protected], волонтер (Петер Дітман): тел. 096 576 4685, ел.пошта: [email protected].

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: