Комунальні аптеки на Львівщині ліцензуватимуть

9 вересня голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик провів нараду з питань підготовки проекту Програми розвитку мережі комунальних аптек у Львівській області  та забезпечення у 2013-2014 роках населення Львівщини соціальними ліками.

У нараді взяли участь голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради Богдан Чечотка, представник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Юрій Чабан, заступник директора департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Іван Нос, директор департаменту охорони здоровя Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Ступницький, директор КП „Львівський обласний аптечний склад” Михайло Яремчук.

Під час наради було напрацьовано пооб’єктно перелік аптек, які у 2013 році необхідно профінансувати для покращання стану основних засобів. Ярослав Качмарик зазначив: „Ці кошти, які заклали в обласному бюджеті на реалізацію Програми (3 млн грн) цьогоріч будуть використані для того, щоб комунальні аптеки пройшли подальше ліцензування. Лише потім ми будемо ставити наступні завдання”.

Нагадаємо, що до порядку денного чергової сесії Львівської обласної ради, яка розпочнеться 17 вересня, внесено питання „Про затвердження Програми розвитку мережі комунальних аптек у Львівській області та забезпечення населення Львівщини соціальними ліками у 2013 - 2014 роках”, повідомляє прес-служба облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: