Коваль не просила Януковича підтримати ювілейний Форум видавців?

Президент Форуму Видавців Олександра Коваль не зверталася до глави держави Віктора Януковича з проханням про підтримку. Про це вона розповіла сьогодні, 9 вересня, під час прес-конференції.

Відповідаючи на запитання кореспондента "Дивись. Інфо",  чи вдалося налагодити діалог з Януковичем про фінансову підтримку для Форуму, пані Коваль зазначила, що вона на неї і не сподівалася. "Я не пам'ятаю, що торік я про таке говорила (про прохання до Януковича взяти під патронат Форум видавців, - ред.). Спитайте авторів цих писань всіх", - наголосила пані Коваль.

Нагадаємо, що торік під час 19 Форуму видавців його прес-служба розповсюдила повідомлення про те, що Олександра Коваль офіційно звернеться до Віктора Януковича з проханням взяти під патронат проведення у 2013 році ювілейного 20 Форуму Видавців у Львові. "Звернення на ім'я Президента України організатори Форуму Видавців мають намір написати найближчим часом", - йшлося у повідомленні.

Водночас Олександра Коваль наголосила, що меценати ще можуть зголошуватися. "Можливо, колись якийсь з Президентів нас підтримає, але досі такого не траплялося... Я сподіваюся, що колись ми доживемо до того часу, коли Президент України буде вести діалог з керівником маленької громадської організації", - резюмувала вона.

Як повідомлось, "Дивись. Інфо" із власних джерел стало відомо, що президент Форуму Олександра Коваль не отримала фінансової підтримки ані у  Президента України Віктора Януковича, ані у віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. Хоча вона із відповідними пропозиціями їздила у Київ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: