На Львівщині восени пройдуть масові мітинги

Восени у малих містах та містечках відбудуться громадські збори – мітинги, на яких будуть ухвалювати резолюції щодо висунення єдиного кандидата на президентські вибори від опозиційних партій. Про це на прес-конференції повідомив громадський діяч і політик Тарас Стецьків, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Як повідомив Тарас Стецьків, це буде своєрідний «мякий тиск на Віталія Кличка, Арсенія Яценюка і Олега Тягнибока».

«Якщо люди вийдуть і скажуть «домовляйтесь між собою, хто буде Президентом», то є надія, що ці три все-таки домовляться. Адже ми усі розуміємо, що там, де є троє, там буде і більше. Загальні широкі представницькі збори на Львівщині перетворяться на всеукраїнський мітинг у Києві. І якщо у Києві на Майдан вийде сто тисяч людей, то ці троє таки задумаються», - сказав Тарас Стецьків.

Він також додав, що представникам громад потрібно визначити критерії, у тому числі моральні, за якими потрібно обирати єдиного кандидата у Президенти. Разом з тим Тарас Стецьків висловив переконання, що до цієї ініціативи «Третьої української республіки» долучаться багато громадських організацій та моральних авторитетів із усіх областей України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: