На Задорожного влада чинить тиск, - "Свобода"

На депутата Львівської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», голову комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Михайла Задорожного влада чинить тиск через його активну депутатську діяльність, критику на адресу влади. Львівська обласна організація ВО «Свобода» вважає це політичним переслідуванням, яке пов’язує з низкою гострих заяв Михайла Задорожного на адресу Львівської обласної державної адміністрації, зокрема Служби автомобільних доріг у Львівській області, про те, що  влада свідомо затягує освоєння коштів на ремонт доріг.  

Останнім часом Дрогобицька райспоживспілка, якою керує Михайло Задорожний, постійно зазнає перевірок органів контролю, зокрема Державної інспекції з контролю за цінами, Державної архітектурно-будівельної інспекції, Податкової служби, Управління Держкомзему, Державної служби з боротьби з економічною злочинністю, КРУ, прокуратури та інших. Причому під час усіх цих перевірок не виявлено жодного порушення.

Але певним посадовим особам у будь-який спосіб необхідно змусити опозиційного депутата мовчати, тому на початку цього року зявилася заява із звинуваченнями на його адресу, за якою відкрили кримінальне провадження. Після тримісячної перевірки підприємства у квітні цього року кримінальне провадження закривають за відсутністю складу кримінального правопорушення.

Однак у серпні, відразу після низки гострих заяв Михайла Задорожного на адресу ЛОДА, зокрема Служби автомобільних доріг у Львівській області, про те, що через бездіяльність посадовців в області не встигнуть освоїти кошти, виділені на ремонт доріг, кримінальне провадження безпідставно відновлюють.

Львівська обласна організація ВО «Свобода» вважає такі дії політичним тиском на депутата, пов’язаним з його активною депутатською діяльністю та гострою критикою на адресу чинної влади. Очевидно, це помста за те, що депутат звинуватив ЛОДА у тому, що вона затримує розподіл коштів на ремонт доріг в області, внаслідок чого відтягуються тендерні процедури і відповідно початок ремонтних робіт, а отже десятки мільйонів буде «закопано в болото»...

Свободівці вимагають припинити переслідування депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайла Задорожного, а також покарати причетних до фабрикування фальшивих звинувачень на адресу депутата. ЛОО ВО «Свобода» також заявляє, що ініціюватиме розгляд питання про політичний тиск влади на опозиційного депутата на сесії Львівської обласної ради.   

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: