Опозиція повинна назвати єдиного кандидата до кінця року, - Стецьків

Львівська обласна група «Третьої української республіки» вимагає від Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока визначитись із єдиним кандидатом від демократичних сил на участь у виборах Президента України у 2015 році до кінця осені цього року, максимум, до завершення 2013 року.

Про це на прес-конференції повідомив політик Тарас Стецьків і політолог Тарас Возняк, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Громадські діячі розповіли, що недавно у Львові проведено зібрання представників різноманітних громадських організацій, під час якого прийнято звернення до цих трьох політиків, у якому наголошується, що «єдиним і розумним перспективним шляхом для опозиційних сил є визначення єдиного узгодженого кандидата на президентські вибори 2015 року не пізніше осені цього року».

У заяві також наголошується, що єдиного спільного узгодженого з громадськістю кандидата у Президенти України очікує український народ та європейська спільнота.

Як наголосив політолог Тарас Возняк, українські політики повинні зрозуміти, що усі троє із них не стануть Президентом України.

«Думаю, зрештою, що у них повинен спрацювати інстинкт самозбереження», - наголосив політолог.

Політик Тарас Стецьків додав, що лідерів трьох політичних партій може змусити між собою домовитись власне настрої українського суспільства. «Якщо люди скажуть – давайте єдиного кандидата» - цей механізм може спрацювати», - наголосив Тарас Стецьків.

Фото - Львівський прес-клуб

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: