Колодій вручив установам Державної пенітенціарної служби технічні засоби охорони

10 вересня голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь в урочистій передачі комплексів технічних засобів охорони начальникам установ Державної пенітенціарної служби України у Львівській області. Охоронні технічні засоби було закуплено в рамках Програми підтримки органів та  установ  Державної пенітенціарної служби у Львівської області на 2013-2014 роки, прийнятої Львівською обласною радою.

Виступаючи перед працівниками управління ДПСУ аЛьвівщини Петро Колодій наголосив на вчасному і якісному виконанні Програми. «Сьогодні ми маємо приклад, як потрібно ставитися до бюджетних коштів. Але, на жаль, не завжди суб’єкти, які є виконавцями тої чи іншої програми, і від яких залежить вчасне її виконання, повністю і якісно реалізовують кошти, передбачені на виконання програми», – сказав Петро Колодій. Також голова облради наголосив, що Львівська обласна рада завжди готова допомагати обласному управлінню Державної пенітенціарної служби у забезпеченні технічними та іншими засобами, а при перевиконанні обласного бюджету можливе і збільшення фінансування Програми в наступні роки.

Начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області генерал-майор Михайло Дзюдзь (депутат облради) щиро подякував Петрові Колодію за підтримку при прийнятті Програми в сесійній залі.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада своїм рішенням № 731 від 26 квітня 2013 року затвердила Програму підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби Львівської області на 2013-2014 роки й передбачила цьогоріч в обласному бюджеті 600 тис. грн на її виконання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: