Садовий хоче "закрити" Шемчука

Обласну державну адміністрацію можна закрити на неділю і ніхто нічого не помітить. Якщо ж на день зачинити міську раду – це помітять усі, бо всі хочуть, щоб у місті було чисто, курсував транспорт, була вода.Таку думку висловив міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 10 вересня, під час зустріч із керівниками виконавчих органів міських рад латвійських міст.

«Міста – це ті центри, які формують особистість людини. Це центри науки, мистецтва, виробництва. Я завжди маю велику повагу до людей, які працюють у містах. Не завжди центральна влада – в Латвії, Німеччині та інших країнах до кінця розуміє, що таке місцеве управління, – зазначив Садовий. – У нас такий розподіл функцій, що є місто, міська влада, і є область, обласна адміністрація, керівництво якої призначає Президент. В принципі, адміністрацію можна закрити на тиждень і ніхто нічого не помітить, а якщо закрити місто на один день – всі помітять, тому що всі хочуть щоб було чисто, щоб курсував транспорт, була вода тощо. Тому люди, які це все організовують, дуже хороші люди. Це покликання – працювати в місті».

Нагадаємо, у Львові перебуває делегація з Латвії, у складі якої – керівники 57 виконавчих органів міських рад латвійських міст. Вони прибули ознайомитись із системою місцевого самоврядування в Україні та взаємодією з виконавчими органами влади на місцях, а також поділитись своїм досвідом щодо реформування місцевого самоврядування.

Джерело - ЗІК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: