У середмісті Дрогобича вбили людину

Містом ходять чутки про те, що в Дрогобичі з особливою жорстокістю вбито людину.

Журналісти н/ч «Галицька Зоря» попросили керівника міської міліції, полковника Василя ОВЧАРЕНКА прокоментувати даний факт.

- Так, дійсно, на території між фізматом і вул. Грушевського, біля гаражів, кількома днями раніше виявлено мертву людину. Ним виявився 57-річний добродій С., який працював начальником лабораторії університету, а згодом майстром. Цього дня, покійний відзначав із колегами якусь подію. І після, коли розійшлися, його шлях пролягав через територію гаражів, де інколи збираються любителі хильнути. Тут він і перестрівся з двома парубками – 1989 та 1990 років народження. Обоє були напідпитку. З якихось причин, згодом слідство встановить, між ними і жертвою виникла суперечка. Молодики накинулися на чоловіка і жорстоко почали бити. Останній впав, втратив свідомість. Понишпоривши у кишенях побитого, негідники (обоє ніде не працюють) забрали в нього гроші. У найближчому магазині придбали чергову порцію спиртного, та повернулися на місце злочину. Побитий чоловік дещо отямився та почав дорікати нападникам. Тоді ці бузувіри, підігріті свіжою порцією спиртного, знову почали з усією люттю безпричинно бити вже немічну людину, допоки той перестав подавати ознаки життя. Допивши решту спиртного – подибали хто куди.
Уже згодом судмедексперт встановив, що внутрішні травми виявилися несумісні із життям. Навіть при спробі надання вчасної медичної допомоги – шансів вижити у покійного не було, – закінчив полковник Овчаренко.
З дикою жорстокістю, безглуздо з неймовірною люттю молодики позбавили людину життя. Дрогобицькі оперативники за три дні затримали та довели причетність обох нападників. Їх помістили в ізолятор тимчасового утримання. Проводяться слідчі дії.
Трагедії можна було б уникнути, якби хтось із громадян, що проживають поруч із місцем злочину чи з якихось причин знаходилися неподалік, вчасно повідомили міліцію.
"Галицька зоря" 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: