У театрі юного глядача стартував конкурс режисури

У театрі юного глядача розпочинають конкурс режисури, у якому може взяти участь кожен, хто бажає спробувати свої сили у постановці вистави.

«Три роки тому, ми оголосили початок проекту «Вільна сцена», цей проект відкривав двері нашого театру для усіх режисерів, так як наш театр з впевненістю можна назвати найбільш відкритим театром Львова.  Зараз ми проводимо конкурс для талановитих режисерів, які не мають змоги розкрити себе.

Проходити конкурс буде у два етапи. Спочатку театр буде подавати драматургічний матеріал,  який буде актуальним на нашу думку, люди мають подавати свою концепцію вистави, а ми, в свою чергу будемо вибирати найбільш цікаві ідеї.

Друга частина конкурсу – співбесіда, на якій ми будемо обирати остаточних переможців. Їм буде надана можливість, повністю за кошти театру, поставити виставу, концепцію якої, вони запропонували. Починаючи з 11 вересня, в інтернеті можна буде завантажити анкету учасника конкурсу, на початок ми обрали твір «Ромео і Джульєтта», котрий, незважаючи на багаторічну історію театру, не ставився в нас жодного разу.

Якщо цей проект буде вдалим, ми плануємо проводити його кожного року», - розповів Юрій Мисак, художній керівник театру для дітей та юнацтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: