15 вересня у Львові відсвяткують Всенародний День Батька

У неділю, 15 вересня, з 16.00 до 17.30 год планується провести урочистий захід – Свято до Всенародного Дня Батька біля пам’ятника Т.Шевченкові на проспекті Свободи.

Організатори урочистого заходу «Всенародний День Батька» (ХЄЦ «Гефсиманія») були ініціаторами проведення Першого в Україні Форуму (м. Львів, 27 березня, 2007 рік) «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Участь в урочистому заході візьмуть представники християнських церков Львова, громадські організації, представники від влади міста.

Як розповідають організатори, основна мета заходу – піднести значення і розуміння у суспільстві ролі, авторитету Батька, як голови родини; важливість ролі Батька у вихованні дітей, як майбутніх батьків української нації; відкрити цінність і значимість відповідального батьківства для чоловіків.

План проведення урочистого заходу:

  • Вступне Слово: історія заснування «Всенародного Дня Батька», форуми,  круглі столи та семінари, які відбулися у 2006-2012  роках.
  • Виступи представників церков, влади міста. Міжконфесійна спільна молитва за Батьків, чоловіків України та Львова.
  • Святкова музична частина: виступи музичних колективів від громадських організацій, церков.
  • Спеціальний гість Свята «Всенародний День Батька»: концерт етногурту «ОЙКУМЕНА».
  • Під час музичної частини волонтери від церков та громадських організацій вітають чоловіків, батьків Львова, даруючи пам’ятки – флаєри. Пам’ятка – флаєр несе інформацію про основні засади, характеристики доброго батька, яким повинен бути справжній чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: