Матолич представив новопризначеного голову Бродівської РДА (фото)

11 вересня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич представив новопризначеного голову Бродівської РДА Ковтуна Андрія Володимировича колективу районної державної адміністрації, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА.

У вітальному слові Богдан Матолич висловив надію, що новий голова райдержадміністрації виправдає високу довіру Президента України на цій посаді та робитиме усе задля успішного розвитку Бродівщини, покращення добробуту її мешканців. Він також наголосив на основних першочергових завданнях, які необхідно виконувати новопризначеному керівникові, зокрема це належна підготовка до початку опалювального сезону та осінньо-зимового періоду, збереження уже існуючого промислового виробництва та залучення інвестицій в економіку району, підтримка та розвиток сільськогосподарського виробництва.

На завершення Б.Матолич побажав А.Ковтуну успіхів у праці на новій посаді, плідної співпраці з депутатським корпусом Бродівської районної ради та іншими структурами.

Окрім цього, Богдан Матолич також привітав голову правління ВАТ «Галант», директора СП «Укон» м. Броди Ганну Приймак з нагоди 50-річчя перебування її на посаді та нагородив грамотою голови Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович  розпорядженням від 9 вересня 2013 року № 293/2013-рп призначив головою Бродівської районної державної адміністрації Львівської області Ковтуна Андрія Володимировича.

DSCF8738 DSCF8741

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: