Отак опозиція на місцях єднається з бандою, - Юрій Винничук

Дивні діла твої, «Свободо»! Рік тому «Свобода» у Львові влаштувала акції протесту «Не купуй нічого у Гереги», пікетуючи супермаркет «Епіцентр».

То був протест проти махінацій на виборах. І палив тоді серця гарячими промовами Юрій Михальчишин. І волали до народу плакати: «Власниця «Епіцентру» Герега краде у людей», «Тут все фальсифікат», «Не підтримуй окупантів», «Цей магазин належить крадійці людських голосів — Герезі!»

Але людині властиво помилятися. А партіям і подавно. Мабуть, «Свобода» теж тоді погарячкувала, бо вже Герега друг. Недавно свободівці в єдиному пориві проголосували на сесії ЛМР за затвердження для «Епіцентру» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 188».

От яка чудова у Львові опозиція. Поки там у Києві свободівці лупляться з Беркутом, щоб не дати Герезі грабувати Київ, наші файні пацани гріють руки.

Ба більше – займаються рейдерством: захопили майданчик на ринку «Торпедо» і. звичайно ж, збираються витіснити і сам ринок, щоб полегшити життя для коханої пані Гереги.

Отак опозиція на місцях єднається з бандою.

Юрій Винничук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: