Садовий обіцяє активно ремонтувати Городоцьку

У Львові триває активна ремонтна кампанія. Зараз, у межах співпраці міста з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, ремонтують вул. Бандери - вул. Коперника на ділянці від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»), вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус», вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської, вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької.

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», на вул. Городоцькій тривають активні роботи з влаштування інженерних мереж – приблизно на 85% влаштовано каналізацію, на 15% - водопровід. Найближчим часом перейдуть до робіт по примиканню мереж та колій на двох ділянках – біля церкви Анни та на вул. Шпитальній.

«Тривають роботи по вул Городоцькій. Чітко йде дотримання графіку – на листопад ми повинні завершити усі роботи. Були певні інженерні складності, зараз вирішують питання щодо стикування тої частини, яка зроблена у 2008 році, яку, до речі, робила компанія «Константа». Там деякі технічні нюанси виникають. В робочому порядку ми ці питання опрацьовуємо.

Компанія «Онур» отримала співфінансування від міста, що дає можливість чітко дотримуватись всіх графіків і закінчити роботи цього року по вул Городоцькій. Сума, яку ми перерахували підрядникам, - це загалом кошти по проекту з Європейським банком – приблизно 26 млн грн.

На кінець наступного тижня вже повинні виходити на щебінь і на бетонування. Повністю зроблена робота по інженерії, виконано складний об’єм роботи. Зараз переходять на наступний етап.

Ми також дали археологам можливість дослідити ситуацію, як вони і хотіли», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, оглядаючи ремонтні роботи на вул Городоцькій.

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» 3 червня цього року підписало договір підряду з компанією ONUR TaahhutTasimacilikVeTicaretLtd.STI. на виконання робіт з реконструкції доріг з трамвайними коліями.

Відтак, у 2013 році підрядник повинен виконати роботи на таких об’єктах:

  • «вул Промислова» (вул Б. Хмельницького - Волинська) довжиною 410 м по трамвайній лінії 6; «вул Б.Хмельницького» (вул Осмомисла - Мулярська), «вул Замарстинівська» (вул Мулярська - Гайдамацька) довжиною 980 м по трамвайній лінії 6;
  • «вул Городоцька» (вул Шевченка - Шпитальна) довжиною 720 м по трамвайній лінії 6;
  • «вул С.Бандери» (вул Чупринки - Коперника), «вул Коперника» (вул С. Бандери - СЗШ №9) довжиною 470 м по трамвайній лінії2.

Загальна довжина доріг, які будуть відремонтовані, - 2580 м.

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», станом на сьогодні на вул Городоцькій (вул Шевченка - Шпитальна) виконано понад 90% демонтажних робіт, влаштовано на 85% каналізацію та на 15% водопровід. Також на ділянці біля ТЦ «Магнус» розпочали роботи по влаштуванню корита і дренажу. Аби забезпечити якісне виконання робіт з примикання мереж та колій на стику вулиць, для проїзду закриють перехрестя вул. Городоцької-Шпитальної.

«Об’їзд буде здійснюватись вул Ваговою. На перехресті біля ТЦ «Магнус» будемо підключати водопроводи та каналізацію. Роботи триватимуть орієнтовно півтора – два місяці. На той час перехрестя буде непроїзним», - розповів Борис Вільгуцький, представник підрядної організації «Онур».

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, роботи на інших об’єктах, які виконує компанія «Онур», також тривають відповідно до графіку.

«По вул Богдана Хмельницького роботи тривають. До кінця цього року будуть завершені, як по вул Городоцькій та вул Коперника. Терміни є до листопада-грудня, бо ця дорога була не зовсім проїзною і раніше. Завдання – щоб до кінця цього року ця вулиця була проїзною», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: