Шестимісячна дівчинка Вікторія потребує допомоги

Допоможіть врятувати життя немовляти! Вікторія Дячишин, 6 місяців, мешканка с. Солонки, Львівської області дуже потребує нашої допомоги! Діагноз дівчинки на сьогодні: ураження ЦНС 3-го ступеня, судомний синдром, вентрикуломегалія, гідроцефалія, бульбарний синдром.дівчинка-допомога

Ця маленька дівчинка Вікторія з самого народження, протягом 6 місяців бореться за своє життя. В наслідок пологової травми, дівчинка отримала ряд тяжких патологій, які є загрозою для її життя. Дівчинка, яка народилася мертвою, дуже хоче жити.  Щоденні судоми, які  охоплюють маленьке тільце, не дають змоги дитині розвиватися. Проте позитивна динаміка є. Всього декілька тижнів назад дитинка почала дихати самостійно, адже до того постійно перебувала на апараті ШВЛ.

«Українські лікарі не можуть допомогти дитині, тому її виписали додому. Проте є позитивний досвід лікування дітей з аналогічним діагнозом за кордоном. Проведено переговори із рядом закордонних клінік і маємо відповідь із німецької клініки ШОН, яка готова прийняти дівчинку на обстеження та лікування. Рахунок, який виставила клініка складає 70 504 євро. Дана сума є непосильною для батьків дитини, оскільки вони із простої сім’ї.

Давайте допоможемо маленькій дівчинці повноцінно жити. Лікування за кордоном – це єдиний шанс Вікторії!» , - закликає Олександра Горбаль, друг сім’ї.

 

Реквізити для безготівкового перерахування коштів:

Приватбанк, Р/р 29244825509100

МФО 305299, ЗКПО 14360570

Призначення платежу: благодійний внесок , Дячишин Алла Валерієвна, ід. код 3202310068

Номер картки 5211 5374 1338 7239

 

Телефон мами Алли - 0982461744.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: