Синютка проти створення комунальних міні-ринків

В комунальних міні-ринках (торгівельних майданчиках) для реалізації селянами власної сільськогосподарської продукції немає потреби. Саме так вважають у Львівській міській раді, повідомляють в ГО «СПАС».

В листі, за підписом в.о. міського голови Олега Синютки перераховані міні-ринки Львова за адресами: вул. Пасічна – вул. Китайська, 2; вул. Панча, 16. Із змісту відповіді вбачається, що існує багато вільних спеціально облаштованих торгівельних місць для торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Нагадуємо, ідею організації комунальних міні-ринків громад приміських сіл підтримали окремі депутати Верховної ради України; депутатські фракції «Удар» у Верховній раді, Львівській обласній та міській радах, Львівська обласна державна адміністрація.
«В листі за підписом першого заступника мера Олега Синютки, йдеться про вільні місця для торгівлі сільгосппродукцією. Проте, якщо все так добре, і є стільки спеціально облаштованих місць, то чому ми так часто бачимо селян з їх продукцією на вулицях, просто серед неба? Значить існують певні проблеми.

Коли активісти ГО «СПАС» збирали підписи у селян на підтримку проекту організації комунальних міні-ринків, - найбільше підписів було від мешканців приміських сіл саме Жовківського району. Це перш за все Великі та Малі Грибовичі, Малехів, Дорошів, Воля-Гамулецька, Гряда. В цих селах, багато людей займається вирощенням плодово-овочевої продукції.

На превеликий жаль, чинний міський голова Львова та його оточення ігнорують реалізацію проекту комунальних торгівельних майданчиків громад приміських сіл. Ми досі не отримали відповіді на свій запит стосовно переліку земельних ділянок у Львові, які би пропонувалися міською радою під такі міні-ринки…» - наголосив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: