У Львові проведуть Конкурс візажу та манікюрного дизайну тематики анти-СНІД

У Львові оголошено Конкурс візажу та манікюрного дизайну тематики анти-СНІД «Усе в твоїх руках». До участі у конкурсі запрошують професійних візажистів та майстрів манікюру, а також усіх, хто має цікаві ідеї тематики анти-СНІД і готовий ними поділитись.

«Щорічно 1 грудня світова громадськість відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом та толерантного ставлення до людей, яких торкнулась проблема ВІЛ/СНІДу.

БФ САЛЮС, метою діяльності якого є боротьба за здоровий спосіб життя, до цієї дати оголосив конкурс візажу та манікюрного дизайну «Усе в твоїх руках». Слід зазначити, що різножанрові мистецькі конкурси тематики анти-СНІД фонд організовує впродовж 16 років. Мета конкурсу - пропаганда здорового та безпечного способу життя, пошук нових можливостей привернення уваги молоді до проблематики ВІЛ/СНІД. Тематика конкурсу пов’язана з попередженням ВІЛ та інфекцій, що передаються статевим шляхом», - повідомила Оксана Кристиняк, координатор конкурсу.

Щоб стати учасником конкурсу, необхідно надіслати електронний носій з ескізами (CD або DVD) у форматі JPEG на адресу БФ САЛЮС: 79000, м. Львів, а/с 320 або переслати у вигляді  електронного повідомлення на адресу [email protected]. Також роботи можна принести в офіс БФ САЛЮС, що знаходиться за адресою м. Львів, вул. Зигзаг, 5, попередньо  узгодивши час візиту з відповідальною особою – Оксаною Кристиняк за телефоном: 240-33-62.

Термін подачі робіт до 18:00  10 листопада 2013 року.

Майстерня та демонстрація  відібраних до конкурсу робіт проводитиметься  в Міжрегіональному центрі художнього моделювання і дизайну за адресою: Львів, вул. Кульчицької, 2, в кінці листопада 2013 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: