П'ятак привітав працівників підприємства «Галсільліс» з професійним святом (фото)

В приміщенні Українського товариства охорони памяток історії та культури у Львові відбулися урочисті збори працівників комунальних лісогосподарських підприємств Львівщини з нагоди професійного свята - Дня працівника лісу.

В урочистостях взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак та голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради Ярослав Качмарик. Вітаючи від імені голови обласної ради та всього депутатського корпусу працівників обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс», Валерій П'ятак, зокрема, зазначив: "Своєю самовідданою професійною працею ви забезпечуєте порядок в лісі. Ліс – це також економіка і бізнес, але ключове завдання підприємства «Галсільліс» – зберегти і примножити цей скарб, який нам дістався від попередніх поколінь". Також Валерій П'ятак вручив кращим працівникам комунальних лісогосподарських підприємств Львівщини грамоти та цінні подарунки Львівської обласної ради.

В цей день генеральний директор Петро Пешко приймав привітання від колег: Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, державної екологічної інспекції у Львівській області, Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, Національного лісотехнiчного університету України, а також профспілкової організації.

До привітань приєднався голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради Ярослав Качмарик. У своєму виступі він, зокрема зазначив, що обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» є одним з бюджетодотаційних підприємств області. "Хоча в нинішніх умовах підприємствам нелегко працювати, але не дивлячись не це, дочірні підприємства «Галсільліс» поповнюють і обласний бюджет і бюджети базового рівня. В день професійного свята, окрім всіляких гараздів, зичу вам також і достойної винагороди за вашу нелегку працю", – зазначив Ярослав Качмарик.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

галсільліс. 2013 115 галсільліс. 2013 117 галсільліс. 2013 118

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: