Садовий ламає маршрути, - перевізники

Занепокоєння Асоціації перевізників викликали зміни в автобусному маршруті номер сім. Їх затвердив останній виконком. Асоціація перевізників вважає: міські посадовці непродумано ламають маршрут, який не викликав нарікань ані пасажирів, ані водіїв. Про це Дивись. Інфо повідомили у Асоціації перевізників.

«7 маршрут (вул. Чигиринська-вул. Скрипника) від початку впровадження «нової маршрутної мережі» кілька разів переживав корегування. Причина – непродумана і необґрунтована схема його прокладання. Після четвертої спроби маршрут почав працювати стабільно без нарікань з боку користувачів, а для транспортного підприємства більш-менш ефективно», - прокоментував директор АТП Микола Шкурган.

На думку перевізника, є такі головні недоліки внесення зміни в схему маршруту номер 7:

1. Перенесення кінцевої зупинки з вул. Чигиринської на Богдана Хмельницького (ринок Галицьке перехрестя): там відсутня облаштована кінцева зупинка, автобуси паркуються на проїзній частині вулиці в кілька рядів, що створює аварійні ситуації, відсутнє безпечне місце розвороту громадського транспорту.

2. Довжина маршруту 20.6 км. Зміна схеми приведе до збільшення довжини маршруту до 23 км, а значить і збільшення інтервалу руху. Чи буде це зручно для наших мешканців?

«Діі чиновників не піддаються розумінню. При наявності маршрутів, які курсують вулицею Варшавська і не потребують кардинальних змін, а лише незначних коректив, порушуючи чинне законодавство і діючий договір, підвищуючи своїми рішеннями ризик ДТП, чиновники від влади сприяють дестабілізації налагодженого транспортного процесу. Всі автотранспортні підприємства Львова сьогодні кажуть «НІ» бездумним, непогодженим з виконавцями змінам до схем стабільних автобусних маршрутів. Ми залишаємо за собою право оскаржувати такі дії чиновників у суді. Рішення виконкому ЛМР про внесення змін до схеми автобусного маршруту 7 повинно бути відмінено», - так прокоментував голова Асоціації перевізників Іван Велійка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: