Романів нагородили Орденом святої великомучениці Варвари

Святійший Патріарх Київської і всієї Руси-України Філарет, в рамках візиту на Львівщину, вручив керівництву Львівської області церковні нагороди. Зокрема голову Львівської ОДА Віктора Шемчука нагороджено Орденом Святого рівноапостольного князя Володимира Великого II ступеня. Також заступника голови облдержадміністрації Ірину Романів нагороджено Орденом святої великомучениці Варвари.

Нагадаємо, у ці дні на Львівщині перебуває Святійший Патріарх Київської і всієї Руси-України Філарет. У рамках візиту 13 вересня Патріарх Філарет звершив Божественну Літургію на цілющому джерелі присілка Заглина села Монастирок Жовківського району Львівської області. Розташоване на Монастирській горі, джерело, де, за легендою, у XVII столітті об’явилася Матір Божа, нині є місцем прочанства й паломництва. У Божественній Літургії також взяв участь голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук.

Окрім цього, програмою візиту також передбачено, що 14 вересня Святійший Патріарх Філарет візьме участь  у презентації нових видань Видавничого відділу УПЦ Київського патріархату «Українська «Палінодія» ХХІ ст.: сучасні переклади святоотцівської спадщини та богослужбової літератури», освяченні нових службових і адміністративних приміщень Львівського єпархіального управління.

Святійший Патріарх Філарет освятить нові розписи та звершить Божественні Літургію у храмі Вознесіння Господнього, а також звершить Всенічне бдіння у Покровському кафедральному соборі. Окрім цього, 15 вересня Патріарх Філарет відвідає смт Брюховичі і звершить Божественні Літургію у Введенському храмі.

2top

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: