Садовому подарували футболку УКУ

Сьогодні урочисто стартував новий рік знань Школи журналістики Українського Католицького Університету. Привітав усіх присутніх і міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради

Почесним гостем відкриття став відомий російський журналіст Костянтин Еґґерт.

«Іван Павло ІІ сказав – «не бійся». Журналіст має бути сміливим завжди. Якщо він йде по правді, йому весь світ допомагає. Він реалізує своє покликання, яке має від Бога. Навіть, якщо робиш помилку, - це великий досвід, який здобуваєш. Якщо є успіх – це крила, які дають можливості швидше рухатись вперед. Львів є вільним містом. Нам важливо, щоб у вільному місті було багато вільних людей. Тут велика місія і покликання людей, які працюють фахово журналістами, які вміють заглибитись у проблематику і донести правду. Не зважаючи на тисячі спокус, які є в світі.

УКУ – це особливий університет. Такої динаміки росту я собі не можу уявити, чи є десь у світі. Іван Павло ІІ посвятив наріжний камінь 12 років тому. Ми бачимо нові корпуси – це зроблена так, як мають сьогодні студенти Оксфорду, Кембриджу. Я би хотів, щоб це не був виняток в українській освіті, а щоб це був добрий початок. Щоб українська освіта максимально розвивалась. Хочу побажати вам здоров’я, ніколи не боятись, завжди слухати себе, бо людина завжди знає, як треба зробити, і йти вперед, тільки вперед», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також міський голова Львова вручив монету, яка була випущена з нагоди 750-річчя Львова, Костянтину Еґґерту. Подякою від громади міста мер нагородив журналіста, письменника, медіаексперта Отара Довженка.

У подарунок міський голова Львова отримав футболку УКУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: