Співробітники СБУ затримали працівника Державної інспекції сільського господарства у Львівської області

Співробітники Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками прокуратури та міліції викрили протиправну діяльність інспектора з питань технічного нагляду Державної інспекції сільського господарства у Львівської області, який налагодив корупційну схему вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Гроші зловмисник отримував від приватних підприємців за сприяння в реєстрації та перереєстрації сільськогосподарської техніки, видачі свідоцтв на право керування цією технікою, тощо.

12 вересня ц.р. правоохоронці затримали держслужбовця «на гарячому» у його службовому кабінеті під час одержання ним чергової суми грошей у розмірі 1 700 гривень.

Того ж дня інспектору оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під вартою.

За цей злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба УСБ України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: