Львівська облрада роздала грамоти спортсменам

12 вересня голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Львівської обласної ради Тарас Скиба взяв участь в урочистій церемонії відкриття обласного спортивно-масового свята «Олімпійський урок». Урочистості відбулися на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства Оборони України.

Тарас Скиба привітав учасників урочистостей від імені Львівської обласної ради і побажав спортивної витримки і олімпійських перемог.

На завершення свого виступу Тарас Скиба вручив Грамоти Львівської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту і з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури та спорту – віце-президентові Львівської обласної асоціації ветеранів спорту, дворазовому чемпіону Європи, чотириразовому чемпіонові світу 2013 року серед ветеранів з драгонботу Ігорю Гілеті, вчителеві фізичної культури Львівської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату I-II ступенів "Довіра", який є керівником Львівського обласного добровільного товариства захисту неповносправних дітей та інвалідів дитинства Олександрі Петрусенко, тренерові відділення легкої атлетики Самбірської дитячо-юнацької спортивної школи Дмитру Теплому.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: