Майже 30 тисяч дітей шкільного віку на Львівщині займаються спортом

Про це повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба під час прес-конференції на тему: "Популяризація здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою", яка відбулася у прес-центрі ТРК "Львів".

Зокрема, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації зазначила, що культурно-спортивній галузі Львівщини є чим пишатися.

«У Львові активно розвивається понад 80 видів спорту, найбільш успішними із яких є важка атлетика, велоспорт, вільна боротьба, стрільба та футбол, - повідомила Оксана Вацеба, - Також цього року на Львівщині діють 95 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, в яких до занять спортом залучено 28 565 дітей шкільного віку», - додала вона.

Також, на прес-конференції обговорили нагальні питання щодо підготовки Львівщини до проведення «Євробаскет – 2015», а також прийняття на найвищому рівні Зимових Олімпійських ігор у 2022 році.

Оксана Вацеба наголосила також, що у всіх регіонах області проводиться популяризація здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти майбутнє України», повідомили Дивись.Інфо у прес-службі ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: