Поведінку вчителів, які вивели учнів зі зустрічі з Джеремі Стронгом, назвали дивною (відео)

У "Видавництві Старого Лева" назвали поведінку вчителів, які вивели учнів із зустрічі з відомим британським письменником Джеремі Стронгом, дивною.

Як наголосила заступник головного редактора видавництва Катерина Міхаліцина, дивно і прикро було бачити, як дітей, вочевидь, за погану поведінку вивели з зали. Міхаліцина впевнена, що від цього діти тільки втратили: "Їх вивели посеред дійства, потім діти ставили запитання, а дітям якраз дуже цікавий такий контакт, тим паче з письменником такого рівня".

За словами Міхаліциної, Джеремі Стронг неодноразово наголошував, що його вражає емоційність і безпосередність українських дітей,  що вони не сидять, склавши руки, як в Англії, а поводяться так, як належить дітям. Це підтвердив і сам Стронг, сказавши, що ніколи не бачив такої публіки, яка настільки жваво на все реагує. "Вони були у такому захваті, і мені було надзвичайно приємно бачити сяючі очі навколо", - зазначив письменник.

Водночас у "Видавництві Старого Лева" запевнили, що спробують поговорити з вчителями.

Нагадаємо, під час зустрічі дітей із Стронгом 13 вересня дві вчительки вивели дітей з залу, вирішивши, що його творчість примітивна, а українські діти для неї надто розумні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: