У Бориславі обіцяють позбавляти ліцензії за торгівлю алкоголем неповнолітнім

Бориславська міська рада має намір звернутися у прокуратуру з поданням про позбавлення ліцензій на продаж алкоголю, тим торговим закладам, які продають алкоголь неповнолітнім.

Про це було повідомлено на нараді у Борислаській міській раді.

У місті неодноразово фіксують факти порушення чинного законодавства України щодо продажу алкоголю неповнолітнім, тому було прийнято рішення звернутися у прокуратуру з відповідним поданням.

Головний лікар Бориславської ЦМЛ Віталій Головчак зазначив, що під час святкування Дня міста не було осіб з травмами, які потрапили до лікарні. Але до лікарні був доправлений 13- річний юнак з алкогольним отруєнням.

Міський голова Борислава Володимир Фірман, дав доручення за цим фактом здійснити перевірку, яким шляхом неповнолітній отримав алкоголь. А соціальним службам дано доручення здійснити обстеження родини, де проживає юнак. Можливо, родина потребує опіки соціального працівника. «У цьому випадку потрібно реагувати на кожен факт вживання неповнолітніми алкоголю. Бо ціна надто висока – життя та здоров’я дитини», – сказав міський голова.

Джерело: drohobych.ucoz.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: