У Меденичах пройшов районний фестиваль меду (фото, відео)

Сьогодні, 15 вересня, у селищі Меденичі Дрогобицького району Львівської області пройшов районний фестиваль меду, який зібрався пасічників із усіх куточків Львівщини та із сусідніх областей.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Урочисте відкриття районного фестивалю меду стартувало в обід на місцевому футбольному полі. Участь у фестивалі загалом взяло до 2 тисячі осіб, які пробував мед і до меду, а також поповняли собі запаси на зиму.

У програмі фестивалю організатори, окрім меду, подбали також і про розважальну частину для гостей та місцевих жителів.

Захід пройшов за участю голови РДА Михайла Винницького, голови райради Михайла Сікори, першого заступника голови Дрогобицької РДА Степана Рудницького, депутата Львівської обласної ради від Дрогобиччини Михайла Задорожного та інших представників місцевої влади. На фестиваль також завітали голова Міжрайонного товариства пасічників «Підгір’я» Степан Стельмахович та представник династії бджолярів Петро Кушнір. Самі пасічники приїхали на фестиваль під хоругвами бджільницьких товариств.

У програмі фестивалю також пройшли виступи юних акробатів, козацькі забави, святкових концерт за участю місцевих мистецьких колективів.

Під час свята також працювали дитячі атракціони і виїзна торгівля.

Метою фестивалю є представлення та популяризація традицій розвитку бджільництва на Дрогобиччині, вшанування благородної праці пасічників, краєзнавча та туристична промоція краю.

Під час фестивалю також представили страви української національної кухні та кулінарного мистецтва.

Сам оргкомітет фестивалю меду назвав цю подію унікальною у культурному житті Дрогобиччини.

med00 med0 med1 med2 med3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: