При УДЮМК діятиме дитяча міні-редакція

При УДЮМК діятиме дитяча міні-редакція. З понеділка, 16 вересня, при УДЮМК Шевченківському районі розпочинає роботу гурток журналістики «Сонячні вісті». Дітвора матиме змогу вивчити увесь процес створення газети – від визначення теми й до випуску номера.

Заняття відбуватимуться двічі на тиждень, у понеділок (з 18.00 год.) та четвер (з 17.00 год.), за адресою: вул. Мазепи, 13а (клуб «Сонечко-1»). Початок  – 18.00 год.

«Наш гурток — неначе маленька редакція газети, а діти – юні журналісти. Тут усі охочі зможуть відчути себе «акулами» пера, пропонуючи цікаві теми та ідеї для статей. На гуртківців чекає захопливий світ журналістики – світ цікавих людей та подій, світ дискусій, творчості, загадок, фактів та фантазій. Однією із обов’язкових рубрик газети буде фоторепортаж. Саме завдяки ній газетярі матимуть змогу спробувати себе також і у ролі фотографів та запропонувати власне бачення різноманітних подій», - розповідає Анастасія Пиріг, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Запрошуємо усіх охочих дітей віком від 10 років завітати в гурток «Сонячні вісті» та долучитись до цікавого світу подій та вражень. Детальнішу інформацію про гурток журналістики можна отримати за номером телефону 0673356686.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: