У Львові хочуть провести лекції «Як жити без Садового»

Громадські активісти просять міських депутатів ВО «Свобода», Удар та Батьківщина (Фронт Змін), розглянути можливість надання приміщень для проведення лекційних занять «Як у Львові жити без мера Садового»,  повідомляють в ГО «СПАС».

«Просимо Вас, як обраних демократичним шляхом представників громади, на пільгових умовах запропонувати нам, неприбутковій громадській організації, для проведення таких лекцій -  приміщення комунальної власності», - йдеться у заявах.

Додатково, СПАСівці розглядають і варіант проведення відкритих вуличних лекцій. А саме: серед колишніх торгових рядів на пл. Липнева; під колишнім місцем праці дипломованого колишнього начальника управління освіти міської ради Володимира Огури - приватною школою «Ерудит»; під Львівським сміттєзвалищем; біля порожнього стадіону побудованого під Євро-2012 та на народні грощі -  «Арена-Львів»; в Шевченківському гаю – під всіма вже законними будовами і тими які ще в процесі, на вул. Йосипа Сліпого,7 під колишнім офісом «Галицьких Інвестицій», на місці подвійного «побиття» мера Андрія Садового - під горіхом що затуляє своїм листтям камери відеоспостереження на пл. Ринок, біля всіх останніх законних забудов по вул. Гнатюка, Озаркевича, Тарнавського, Чупринки, Лесі Українки, Сербська та пл. Ринок… ; під розформованим ДЕПО Львівелектротрансу та на місці незбудованого пам’ятника Вербицькому; серед столів стихійних торгівців з вул. Шпитальна та на велосипедній доріжці на середині проїзної частини на вул. Січових Стрільців…

«В своїх заявах від 12 липня поточного року, до голів депутатських фракцій та всім депутатам Львівської міської ради -  ми вказували на обов’язковість проведення таємного голосування щодо дострокового припинення повноважень чинного міського голови Львова Садового Андрія Івановича, на першому наступному пленарному сесійному засіданні. В заявах були наведені підстави для проведення такого голосування (рішення судів, прокурорські приписи, незадовільний звіт), навіть підготований проект ухвали.

Але, перед першим пленарним засіданням депутатів, містом почали ширитися чутки, що «Альтернативи меру Андрію Садовому немає». Тому, ми вирішили, що непогано було б провести лекції для населення Львова, «Як у Львові жити без мера Садового». Лекції включатимуть опис алгоритмів життя у Львові, від вирішення таких елементарних побутових питань як користування туалетом та домашнім холодильником без мера Львова Садового і до більш складних речей…» - коментує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: