19 вересня у Києві відбудеться урочиста церемонія відкриття Днів Львова

19—22 вересня двір київського Арсеналу перетвориться на львівський центр з його площею Ринок, міською ратушею та Італійським двориком. Там, у серці столиці, можна буде відчути Львів. Урочиста церемонія відкриття Днів Львова у Києві «Україна — Львів — Європа» відбудеться 19 вересня.

У програмі Днів Львова у Києві передбачені виступи знаменитих львів’ян, зокрема Руслани та батяр-бенду «Галичина», творча зустріч зі Святославом Вакарчуком. Щовечора лунатиме музика львівських композиторів — українських класиків у виконанні симфонічного оркестру. Львівське театральне мистецтво буде представлене видовищними вечірніми виставами театру на ходулях «Воскресіння». Повна програма заходів тут: http://bit.ly/lvivdays2013.

На урочистій церемонії відкриття зокрема будуть присутні автор ідеї проекту громадський діяч Іван Васюник, міський голова Києва Олександр Попов, міський голова Львова Андрій Садовий, директор Мистецького Арсеналу Наталія Заболотна, відомі мистецькі діячі, інтелектуали та представники дипломатичного корпусу. Вхід за запрошеннями, для журналістів — акредитація.

Програма відкриття:

17:00 — 18:00 — Огляд мистецької виставки «Велике і величне»

18:00 — 18:30 — Урочиста церемонія відкриття Днів Львова у Києві «Україна — Львів — Європа»

18:40 — 19:00 — Львівська художня школа в європейському культурному контексті та в проекті «Велике і величне». Презентація від доктора мистецтвознавства, заслуженого діяча мистецтв України, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка Володимира Овсійчука

19:20 — 19:30 — Львівська сурма. Здача вахти і ключів від міста Львова денним бургомістром бургомістру нічному

19:30 — 20:30 — «Пінзель». Вуличне дійство у виконанні львівського театру на ходулях «Воскресіння». Художній керівник — Ярослав Федоришин

20:40 — 22:00 — Екскурсія середньовічним Львовом. Вечірня атмосфера міста

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: