Шемчук відзначив кращого спортсмена Львівщини за результатами серпня 2013 року

18 вересня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук вручив пам’ятні відзнаки кращому спортсмену і тренеру Львівщини за підсумками серпня 2013 року.

За результатами щомісячного голосування членів виконкому відділення та колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації кращим спортсменом серпня 2013 року став майстер спорту України міжнародного класу з фехтування на рапірах Ростислав Герцик, тренер – Заслужений тренер України Сергій Гаравський.

Віктор Шемчук привітав переможців, побажав нових здобутків на міжнародних змаганнях, а також наголосив, що для будь-якого спортсмена вкрай важливою є підтримка трибун, адже радість перемоги розділена із співвітчизниками, є значно вагомішою.

Своєю чергою переможці подякували керівництву ЛОДА за почесні нагороди, та запевнили, що це стане добрим стимулом, аби наступного разу звання кращого спортсмена Львівщини отримав не спортсмен та тренер, а ціла команда Львівщини із фехтування на рапірах.

Також кращий спортсмен  та тренер місяця отримали подарунки від ТзОВ «Техніка для бізнесу» – електронні книги Pocket Book Touch 622.

Нагадаємо, з квітня 2013 року, відповідно до угоди з ТзОВ «Техніка для бізнесу» відділення НОК України у Львівській області відзначає кращого спортсмена місця.

Довідка:

Герцик Ростислав Андрійович – заслужений майстер спорту з фехтування на рапірах.

Народився 5 березня 1989 року, навчається у Львівському державному університеті фізичної культури (аспірант). Член збірної команди України, двічі призер Кубка Світу (2011р. – ІІ місце, 2012 р. – ІІІ місце), чемпіон Європи в командних змаганнях, призер міжнародних змагань Гран-Прі, багаторазовий чемпіон України.

На чемпіонаті Світу, який відбувся 3-13 серпня у місті Будапешт (Угорщина), Ростислав Герцик виборов бронзову нагороду з фехтування на рапірах. Як для нашого спортсмена, так і для української команди – це перша нагорода, завойована вітчизняним рапіристом на світовій першості за останні 13 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: