У Львові відбудеться VII етап з автослалому «Кубок Лева»

22 вересня у Львові, на території парковки ТЦ «Арсен», що знаходиться за адресою проспект Червоної Калини 60, відбудеться VII етап з автослалому «Кубок Львова». Автослалом, «фігурне водіння», «швидкісне маневрування» - це перегони на час по розміченій конусами або покришками території, які складаються з крутих поворотів, змійки, розворотів на 180 градусів заднім і переднім ходом. За словами організаторів, головною метою заходу є активне залучення молоді до заняття спортом, зокрема спортивною їздою.

Участь у цій серії приймуть пілоти з усієї України. Організатори обіцяють шалену боротьбу між учасниками, тому що цей етап є передостаннім у серії і саме у ньому гонщики зможуть покращити своє становище у турнірній таблиці.

Пілоти матимуть два кваліфікаційних заїзди, які визначать порядок старту кожного спортсмена, і три залікових, у яких будуть здобувати очки та змагатись за перемогу.

Також до задньопривідного та передньопривідного класу організатори змагань додали клас для водіїв аматорів, які бажають спробувати свої сили у цьому виді спорту.

«У класі новачків зможе взяти участь кожен охочий. Для цього потрібно мати автомобіль та бажання. Цей вид спорту розвиває у водія впевненість у своїх діях на дорозі, дає змогу швидше приймати рішення при виникненні екстремальної ситуації на дорозі», - Юрій Потюк, організатор змагань.

«На цьому етапі, ми будемо змагатись за перемогу з гонщиками з Тернополя, Івано-Франківська, Вінниці, Кам’янця-Подільського та Хмельницька. Наш пілот Олексій Виговський, який стартує у задньоприводному класі, має великі шанси здобути перемогу на цьому етапі та стати чемпіоном змагань «Кубок Лева», а перемога у цій серій дає можливість змагатись на чемпіонатах України з автоперегонів, тому ми запрошуємо львів’ян прийти та підтримати нас», - Маркіян Клименко, гонщик, майстер спорту з автоперегонів.

Також кожен охочий зможе проїхатись з професійним пілотом, у бойовому автомобілі по трасі та отримати безмежну кількість вражень. А після завершення змагань, гонщики покажуть майстер-клас з керування автомобілем, під час якого замість фішок на трасі будуть стояти спортсмени-гонщики, а пілоти на своїх автівках, будуть виконувати різноманітні трюки навколо них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: