Делегація Узбекистану відвідає Трускавець

19 вересня керівники області зустрілося з представниками підприємницьких кіл Самаркандської області (Республіка Узбекистан). Львівську обласну раду на цій зустрічі представляв заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак.

Численну делегацію узбеків очолив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Алішер Абдулієв. У вітальному слові Алішер Абдулієв зазначив, що покладає великі надії на візит представників місцевої влади та підприємницьких кіл Самаркандської області Узбекистану на Львівщину. Також він наголосив що в наступному році Узбекистан планує інвестувати в Україну 1 млрд. дол. США.

Валерій П'ятак привітав Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Узбекистан в Україні та членів делегації від імені голови та всього депутатського корпусу Львівської обласної ради, побажав приємного перебування на Львівщині та вдалих переговорів, які в майбутньому переросли б у реальні проекти і контракти. Також Валерій П'ятак запевнив, що обласна рада всіляко сприятиме розвитку дружніх стосунків та поширенню економічної співпраці між Львівщиною та Самаркандської областю.

Узбецька делегація впродовж двох днів буде знайомитися з Львівщиною та її економічним потенціалом. Зокрема, окрім Львова, заплановано відвідати Городоцький район та місто Трускавець, повідомляє прес-служба ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: