Електронне самоврядування зблизить нас із Європейським Союзом, - Колодій

Сьогодні, 19 вересня в обласній раді відбулося підписання Протоколу про наміри Львівської, Дніпропетровської обласних рад та Фонду Східна Європа щодо реалізації спільного проекту «Партнерство для прозорості влади». Від Львівщини Протокол підписав голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Коментуючи цю видатну подію, що відбулася в стінах Львівської обласної ради, Петро Колодій наголосив, що цей Протокол дуже важливий для нашої області, адже електронне самоврядування є одним із пріоритетних завдань, які сьогодні стоять перед обласною радою. «Львівська обласна рада напрацювала багато обласних програм, які допомагають місцевому самоврядування. Це Програма мікропроектів, програма «Екологічно чистий населений пункт» та інші. Проте, впровадження проекту електронного самоврядування – є дуже важливим для Львівщини. Електронне самоврядування сьогодні на часі, незважаючи, що ми відстаємо в цьому напрямку. І з огляду на те, що в листопаді заплановано підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, електронне самоврядування – це ще один крок, який нас зблизить із Європейським Союзом», – сказав, зокрема, Петро Колодій.

У підписанні також взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак та заступник голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності депутат облради Ганна Костюк.

Довідка:

Протокол про наміри свідчить про згоду Львівської обласної ради, Дніпропетровської обласної ради та Фонду Східна Європа реалізувати спільний проект «Партнерство для прозорості влади», з урахуванням Угоди про міжрегіональне співробітництво та кооперацію між Дніпропетровською і Львівською обласними радами та обласними державними адміністраціями.

Загальною метою проекту є підвищення прозорості діяльності органів місцевого самоврядування та поліпшення якості надання публічних послуг через поширення практик електронного врядування у Львівській та Дніпропетровській областях. Передбачені фінансові внески сторін розподіляються таким чином: Фонд Східна Європа – 500 тис. грн; Львівська і Дніпропетровська обласні ради – по 200 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: