Львівська ОДА уже готується до виборів?

Державний реєстр виборців – це автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, в якій постійно удосконалюється програмне забезпечення, розробляються нові технології. Прикладом новаторства є запровадження нового сервісу – “Особистий кабінет виборця”, повідомила прес-служба ЛОДА

Нині значна частина наших громадян, не виходячи з дому, завдяки глобальній мережі Інтернет, робить різноманітні платежі, покупки, замовлення. Відтепер такі громадяни мають можливість, не виходячи з власної оселі, отримувати та уточнювати інформацію про себе та членів родини, перевіряти правильність внесення своїх персональних даних до Державного реєстру виборців.

Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу. Запрошуємо бажаючих створити свій “Особистий кабінет”. Зареєструватися можна за адресою – https://www.drv.gov.ua/apex/f?p=111:LOGIN.

Правила реєстрації

Для реєстрації заповніть необхідні поля:

1. E-mail: введіть власну електронну пошту. Вона буде використовуватися як ім’я користувача для входу в систему.

2. Прізвище, Ім’я, По батькові заповнюються українською мовою та повинні містити не менше двох символів.

3. Поле По батькові не вказується тільки у разі його відсутності у виборця відповідно до звичаю національної меншини, до якої належить виборець, інакше вказувати обов’язково.

4. Зареєструватися в системі можуть особи, які досягли вісімнадцятирічного віку.

5. Пароль повинен складатися з латинських символів. Можливе використання великих та малих букв, а також цифр. Довжина паролю повинна бути не меншою ніж 6 символів.

Поля відмічені зірочкою – обов’язкові для заповнення.

Якщо Ви правильно занесли у відповідні поля свої персональні дані та правильно внесли символи в екран для захисту від роботів, то Вас можна привітати – у Вас віднині є “Особистий кабінет виборця”.

В “Особистому кабінеті виборця” можна перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців. Для цього в розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Відповідь на запит буде надіслано на Вашу електронну пошту. Кількість запитів обмежена. Протягом доби можна надіслати лише один запит.

Шановні виборці! За необхідності уточнити питання щодо створення “Особистого кабінету виборця”, виправлення виявлених неточностей та інших питань, пов’язаних із Державним реєстром виборців, прохання звертатися до відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації за телефоном 2999-285 (начальник відділу Алєйніков Федір Михайлович) та відділів ведення Державного реєстру виборців в районах та містах області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: