Підопічні Львівського міського терцентру побувають на екскурсії в Музеї скла

Голова Львівської облради взяв участь в тренінгу для представників органів місцевого самоврядування
Як зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, цей семінар яскраво відрізняється від всіх інших форумів тим, що побудований не на теоретичних дискусіях, а порушує реальні проблеми і дає механізми їх вирішення.

Львів соціальний. Для львів`ян літнього віку проводять цікаві заходи та зустрічі пізнавально-розвиткового характеру. Так, в четвер, 19 вересня, підопічні територіального центру побувають на екскурсії у Музеї скла, що знаходиться у приміщенні Палацу Бандінеллі (площа Ринок, 2).

Значна частина експозиції музею присвячена продукції Королівської гути княгині Ізабели Любомирської. Якість виконання, складність декорування, чистота і прозорість скла, яке виконувалось на гуті, не поступалось кращим європейським зразкам того періоду.

«Відвідування музеїв вже стало традицією пізнавального дозвілля для підопічних територіального центру. Ми вдячні Львівським музеям за підтримку соціальних проектів та розвитку програми пізнавального дозвілля для літніх людей, адже ці люди потребують великої уваги та підтримки», - каже Віталій Брославський, директор львівського міського тер центру.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, обслуговує понад  2 тис. одиноких львів’ян похилого віку, які отримують різні види соціально-побутових послуг.

Бажаючі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: