З початку 2013 року управління соцзахисту опрацювало 190 тисяч звернень мешканців

IMG_1291

За січень-серпень 2013 року працівниками відділів управління соціального захисту опрацьовано більше 190 тис. різного роду звернень, це як письмові так й усні звернення (консультації). Про це інформує управління соціального захисту ЛМР.

«Переважно мешканці нашого міста звертаються за оформленням соціальних допомог, субсидій, пільг, отримання консультацій фахівця. Як показує спостереження, в нашій роботі зустрічаються багато випадків, коли одна сім’я може звертатись одразу ж за кількома видами допомог, звісно, якщо таке право їм передбачено чинним законодавством. Висока активність звернень обумовлена незначним рівнем доходів населення та високими витратами на оплату за енергоносії.

Найбільш активно мешканці звертаються в місяці опалювального сезону з жовтня по травень, коли охочих оформити субсидію чи пільгу стає все більше», - каже Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради.

Нагадаємо, що в управлінні соціального захисту діють зручні послуги для мешканців: «запис на прийом по телефону»; «можливість замовлення певних довідок телефоном».

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький: тел.:  261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.:  235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.:  295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.:  237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.:  252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.:  254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: