Львівська облрада готова всіляко сприяти органам місцевого самоврядування, - Задорожний

22 вересня відбулися святкування з нагоди Дня міста Дрогобича. Від імені голови Львівської обласної ради та депутатського корпусу дрогобичан та гостей міста зі святом привітав депутат Львівської обласної ради Михайло Задорожний.

У вітальному слові Михайло Задорожний, зокрема, зазначив: «Дрогобич має більш, ніж 900-літню історію. Нащадки залишили нам дуже гарне місто. У Дрогобичі народилися і жили дуже багато відомих постатей, які вписані золотими літерами в історію не тільки України, а й усієї Європи. Тут народився Юрій Котермак (Юрій Дрогобич) – ректор Болонського університету, філософ, професор, астроном, учнем якого був видатний астролог Коперник. У Дрогобичі народився і виріс Григорій Коссак – полководець Західноукраїнської Народної Республіки. Також тут навчався і закінчив гімназію Іван Франко. Дмитро Грицай – генерал-хорунжий Української Повстанської Армії, який стояв пліч-о пліч з Романом Шухевичем у боротьбі за незалежність України, теж навчався у Дрогобицькій гімназії.

Дрогобич переживав злети і падіння. Але разом з тим – це прекрасне місто. Ми зобов’язані зберегти і примножити наше місто, адже його залишили нам наші прадіди. Влада повинна долучитися до процесів розбудови Дрогобича».

Михайло Задорожний також запевнив дрогобиччан, що Львівська обласна рада готова всіляко сприяти органам місцевого самоврядування у їх праці на благо міста.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: