У Львові вдруге відбулась виставка масштабних моделей (фото)

В приміщенні Львівського палацу мистецтв у Львові 21-22 вересня відбулася міжнародна виставка-конкурс масштабних моделей «LvivScaleModelsFest 2013».

Участь у виставці взяли як українці, так і майстри з Польщі, Росії, Чехії та Білорусі. Вчора ж відбулось офіційне закриття виставки та нагородження кращих моделей.

«Сьогодні як у дітей, так і у дорослих є дуже багато різних спокус – телефони, планшети, гаджети. Це спокуси, які інколи шкодять здоров’ю. Але є речі, які розвивають як дітей, так і дорослих. Я дуже дякую організаторам, що вони вкладають в розум, здібності і в майбутнє», - розповів Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови».

Загалом виставка була присвячена масштабним моделям військової техніки – сухопутної, морської і авіаційної.

«Дуже приємно, що зібралась велика аудиторія прихильників моделізму, тих людей, які люблять техніку, які на «ти» говорять з технікою. Ті моделі, які представлені тут, показали всім, що інтерес є досить великий», - розповів голова оргкомітету LvivScaleModelsFest 2013 Юрій Кисіль.

Торік виставка представила п’ятсот моделей від понад сотні учасників та зібрала три тисячі відвідувачів.

Виставка-конкурс «LvivScaleModelsFest» - неприбутковий захід, організований з ініціативи львівських моделістів та Галицького історико-технічного товариства (ГАІТЕТ) за підтримки Академії Сухопутних військ України, співорганізатор - Львівська міська рада.

фото Олег Кохан
Христина Процак

model02 model03 model04 model05

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: