Верещук сподівається, що "Свобода" не перетворить сесію на "черговий політичний фарс"

IMG_1075

У четвер, 26 вересня, о 15.00 год, у приміщенні Рава-Руської міської відбудеться чергова ХХХІ сесія шостого демократичного скликання.

Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради, посилаючись на міського голову Ірину Верещук.

"У ситуації, яку називають «політичною кризою», міського голову штовхають до розпуску ради. Однак і у міській раді зокрема, і у місті загалом є авторитетні люди, незалежні особистості, які розуміють свою відповідальність перед містом та готові працювати в інтересах громади, а не задовольняти власні," - йдеться у повідомленні.

"Це засідання є ключовим в ухваленні рішень, які раніше не були ухвалені. Це, зокрема, питання про обрання секретаря Рава-Руської міської  ради та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок. "Воно є одним з останніх шансів, який дасть змогу повернути роботу Рава-Руської міської ради у нормальне русло,"- йдеться у повідомленні.

Мер також закликає голів та депутатів Львівської обласної, Жовківської районної рад, журналістів та громадських активістів взяти участь у сесії, аби засідання не перетворилося на "черговий політичний фарс".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: